PRVO TEROR NAD SRBIMA, PA ONDA RUČAK U RESTORANU: Kurti još jednom pokazao da ne zna za sram, zbog njegove posete građani pobegli sa ulica

Novosti online

10. 09. 2024. u 15:35

PREMIJER tzv. Kosova Aljbin Kurti danas je u pratnji velikog broja policajaca posetio Severnu Mitrovicu.

ПРВО ТЕРОР НАД СРБИМА, ПА ОНДА РУЧАК У РЕСТОРАНУ: Курти још једном показао да не зна за срам, због његове посете грађани побегли са улица

Foto: D. Zečević

Naime, on je uslikan na ručku u novootvorenom restoranu brze hrane nedaleko od glavnog mosta na Ibru sa ministrima unutrašnjih poslova i administracije lokalne samouprave, Dželjaljom Svečljom i Aljbertom Krasnićijem.

Foto: Kosovo onlajn

U njihovoj pratnji bilo je više od 20 policajaca.

Foto: D. Zečević

Dok su oni bili u restoranu, cela ulica je bila blokirana, a šetalište prepuno policajaca, kako uniformisanih, tako i u civilu.

U blizini glavnog mosta, koji je na 30-ak metara od lokala, saobraćaj je blokiran policijskim vozilima, a okolo su se nalazili i specijalci sa dugim cevima.

Osim policajaca i novinarskih ekipa, građana gotovo i da nije bilo na ulici jer se većina sklonila u svoje domove, piše Kosovo onlajn.

Kako se saznaje, neposredno nakon dolaska Kurtija, Aleksandar Arsenijević je uhapšen na ulici, a razlog još nije poznat.

Foto: Kosovo onlajn

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PAVKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ĐINĐIĆ REKAO: Dosmanlije imale kukavički plan za 6. oktobar