VUJIČIĆ ODGOVORILA NA SRAMNE IZJAVE JOVANOVIĆA: "Glas koji dižeš protiv Vučića odzvanja izdajom u Đilasovim apoenima"

Novosti online

10. 09. 2024. u 16:41

DANIJELA Vujičić, narodni poslanik u Narodnoj skupstini Republike Srbije odgovorila je na sramne izjave Miloša Jovanovića upućene na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Narodne skupštine Ane Brnabić.

ВУЈИЧИЋ ОДГОВОРИЛА НА СРАМНЕ ИЗЈАВЕ ЈОВАНОВИЋА: Глас који дижеш против Вучића одзвања издајом у Ђиласовим апоенима

Foto: Printskrin

- Plodove antidržavne,protivustavne politike čiji je sledbenik Jovanović, puštanjem na slobodu 1890 terorista UČK i važnog mu Kurtija, bere srpski narod na KiM na svojoj grbači. A od Kurtija za vas zahvalnice u vidu hapšenja, prebijanja i maltretiranja Srba.

Glas koji dižeš protiv Aleksandra Vučića u njegovoj neprestanoj borbi za KiM odzvanja izdajom u Đilasovim apoenima. Tražiš sednicu NSRS o KiM na kojoj ćeš biti delimično prisutan, već viđeno u dve prethodne! Gde ćeš Jovanoviću opet pred Vučića? Nisi smeo u oči da ga pogledaš, bruko.

Da znaš za sramotu skupštinsku sednicu ne bi ni tražio. Lažnim patriotizmom ne možeš da spereš svu prljavštinu tvoje politike, niti krvave ruke zlikovaca koje si slobodom nagradio zbog nepočinstva prema srpskom narodu. Zbog vašeg potpisa za njihovu slobodu, izgubili smo našu - navela je Vujičićeva u svojoj objavi.

BONUS VIDEO: VULIN NA SASTANKU SA ŠOJGUOM: Priština radio sve da etnički očisti južnu srpsku pokrajinu od Srba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CEO kompanije Meridianbet predstavljao region na Citi 2024 Global TMT u NJujorku