ARSENIJEVIĆ I ORLOVIĆ PUŠTENI IZ PRITVORA: Nakon Kurtijevog terora, političari na slobodi

D. Z.

10. 09. 2024. u 17:09

LIDER Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević, kao i i potpredsednik ove stranke, Ivan Orlović, koji su privedeni danas u severnoj Mitrovici, pušteni su iz pritvora.

АРСЕНИЈЕВИЋ И ОРЛОВИЋ ПУШТЕНИ ИЗ ПРИТВОРА: Након Куртијевог терора, политичари на слободи

Foto: D. Zečević

Podsetimo, nakon privođenja lidera Srpske demokratije Aleksandra Arsenijevića, priveden je i potpredsednik ove stranke Ivan Orlović – a zbog narušavanja javnog reda i mira usled posete lažnog premijera Aljbina Kurtija i tzv. ministara iz Prištine severnom delu Mitrovice.

Ivan Orlović uhapšen je jer je zviždao tokom boravka lažnog premijera Aljbina Kurtija u severnom delu Mitrovice. On je ručao u novootvorenom restoranu na glavnom šetalištu u severnom delu grada.

Foto: D. Zečević

Inače, kako se pretpostavlja, službena lica u civilnoj odeći, grupici u kojoj se nalazio Orlović, prema snimku koji je uživo objavio Orlović, nisu dali da prođu pešačkom zonom.

Tada je Orlović započeo da zviždi, na šta mu je prišlo iz daljine, pretpostavlja se, službeno lice u civilu i zapretilo prstom, uz reči „Ovo ti je poslednji put“, a na Orlovićevo pitanje „Ili šta?“, kazao je: „Ja samo jednom pričam“.

Foto: D. Zečević

Inače, uprkos lošem vremenu, tzv. kosovski premijer Aljbin Kurti, u društvu tzv. ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje i tzv. ministra lokalne samouprave Eljberta Krasnićija, došao je u severni deo Mitrovice, gde je provocirao Srbe.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE TITO DOBIO: Poslao ga je predsednik Amerike lično, a doneli astronauti sa Meseca (FOTO)