REAKCIJE NA ALEKSIĆA: "Bili su ubeđeni da će biti odbijeni i da će onda moći da arlauču unaokolo kako se vlast plaši rasprave sa njima"

Novosti online

10. 09. 2024. u 20:59

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke i Milenko Jovanov, poslanik u Skupštini Srbije, reagovali su na nove izjave narodnog poslanika Miroslava Aleksića povodom sazivanja posebne skupštinske sednice vezano za borbu protiv litijuma.

РЕАКЦИЈЕ НА АЛЕКСИЋА: Били су убеђени да ће бити одбијени и да ће онда моћи да арлаучу унаоколо како се власт плаши расправе са њима

Foto: Printskrin

- Borba protiv rudnika litijuma je borba naše generacije! Na konferenciji za medije povodom sazivanja posebne skupštinske sednice na kojoj bi se usvojile izmene zakona kojim bi se zabranila eksploatacija litijuma i bora u Srbiji. Više od trećine poslanika je potpisalo zahtev. -  navodi se u objavi poslanika Miroslava Aleksića.

U nastavku objave, priložen je i snimak sa konferencije za medije povodom sazivanja sednice. 

Član Predstedništva SNS, Milica Nikolić prokomentarisala je ceo događaj. 

- Jeste, ostaćete zapamćeni kao generacija koja se borila za vlast uništavanjem Srbije. A, ostaćete zapamćeni i kao belosvetski lažovi, toliki da su laž o sumpornoj kiselini napisali u Predlogu zakona. Za tebe i sud overio! I po lopovluku, tolikom da si sa tastom uzeo 685 hilj. evra. - odgovorila je Nikolić.  

- Sudeći po reakcijama iz opozicije, deluje da su potpuno zatečeni, čak i ljuti, zbog odgovora Ane Brnabić da će Skupština raspravljati o njihovom predlogu. Bili su ubeđeni da će biti odbijeni i da će onda moći da arlauču unaokolo kako se vlast plaši rasprave sa njima. Kad ono... Opet stativa, opet pogrešna procena i sada, kao i uvek, sledi nova improvizacija i novo zaplitanje pilića u kučine. Diletanti.- navodi se u objavi Milenka Jovanova na društvenoj mreži Iks.

Takođe se oglasio i Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

-Zar to nije prilika da Marinika pokaže znanje koje o rudarenju deli sa Topalkom i Severinom? Izgleda autošovinisti stvarno misle da su mnogo opasni i da ćemo im biti vreće za udaranje. Mnogo greše, ako je tako. Dobiće brutalan odgovor od Vučića u Skupštini za sve što rade protiv Srbije- rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:
Ideolog opozicije i protesta u Srbiji potrčao u Sarajevo da pljuje po Srbiji i srpstvu!

 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!