MALOVIĆ: Vučićeva poseta Podrinju ozbiljno uzdrmala opoziciju

Novosti online

10. 09. 2024. u 21:03

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Branislav Malović, oglasio se povodom nedavne predsednikove posete Podrinju i reakcija opozicije.

МАЛОВИЋ: Вучићева посета Подрињу озбиљно уздрмала опозицију

Foto Novosti

- Izgleda da je Vučićeva višednevna poseta Podrinju baš razbesnela opozicione lidere i njihove nalogodavce. Biće da je prošla mnogo bolje nego što su očekivali pa sada moraju da se aktiviraju više nego što je uobičajeno.

Šta je više zabolelo opoziciju? To što se Vučić šetao Podrinjem najnormalnije nalazeći vremena za sve ili to što je u toku razgovora sa građanima kao i konstruktivnim dijalogom  sa predstavnicima kompanije Rio Tinto jasno stavio do znanja da se niko neće igrati sa budućnošću ove zemlje?

Pošto su Marinika Tepić, Miki Aleksić i Ćuta Jovanović održali konferenciju za novinare u holu Skupštine, Nebojša Zelenović je bio primoran da se oglašava na društvenoj platformi X jer podsećanja radi vajni ekolog nije uspeo da uđe u skupštinski saziv što dovoljno govori o tome da su čak i oni sami između sebe dobro procenili njegove mogućnosti.

Poseta Podrinju je ozbiljno uzdrmala opoziciju koja danas ceo dan pokušava objasniti da su se ujedinili oko teme litijuma ali već su nas već dobrano navikli da nema tačke oko koje se nisu posvađali tako da unapred možemo da sagledamo propast i ovog "ujedinjenja".

Kako Ćuta reče vrhovni štab je i dalje u Nedeljicama i to istim onim gde je Aleksandar Vučić obišao učenike i podelio im uštipke dok su svi pripadnici vrhovnog štaba spavali dubokim snom ne očekujući gosta u vidu jedinog legitimnog komandanta oružanih snaga.

Sudeći po raspravi i argumentima iznesenim od strane kompanije Rio Tinto koje svakako treba uzeti sa određenom dozom rezerve sve mi se čini da će odgovor većinske Srbije po pitanju litijuma biti poražavajući i u vidu samo jedne reči- "Kopaćemo". -  navodi se u saopštenju. 

BONUS VIDEO:

Ideolog opozicije i protesta u Srbiji potrčao u Sarajevo da pljuje po Srbiji i srpstvu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!