PALMA: Brutalna laž lista "Danas" da raskidam koaliciju sa SPS-om

Novosti online

11. 09. 2024. u 10:00

BRUTALNA je laž da sam rukovodstvu SPS-a poslao nekakvu cirkularnu poruku u kojoj ih obaveštavam da raskidamo dugogodišnju koaliciju. Nema ništa od toga. Idemo dalje.

ПАЛМА: Брутална лаж листа Данас да раскидам коалицију са СПС-ом

Foto: Tanjug

Ovako je prvi čovek Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, za "Novosti", prokomentarisao pisanje lista "Danas" da je potpredsednih njegove stranke Života Starčević poslao SMS poruke Ivici Dačiću i svima u užem rukovodstvu socijalista u kojem ih obaveštava da se koalicija raskida kako više ne bi bili na teretu SPS-u:

- Poštovani, želim da vas informišem da ne želim više da vam budem na teretu kako je moj poštovani brat Ivica Dačić rekao meni da mu spočitavate. Veoma brzo ću biti u jednoj emisiji, na televiziji koja naravno nije Šolakova, i saopštiti da ja više nisam u koaliciji sa vama, a da ću na sledeće izbore izaći samostalno. Želim vam puno uspeha u daljem radu - naveo je "Danas" sadržaj poruke.

Inače, spoj socijalista i JS traje još od 2008. godine i to je najdugovečnija koalicija od ponovnog uvođenja višestranačja početkom devedestih godina prošlog veka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU