Slučaj Milovana Petrovića kao potvrda da su počela bekstva sa tonućeg broda lažnih ekologa

Novosti online

11. 09. 2024. u 14:29

IAKO se tokom dosadašnjeg opozicionog angažmana isprofilisao kao jedan od predvodnika tzv. ekoloških protesta na području Užica, pri čemu je bio i privođen zbog govora mržnje i pretnji upućenih na protestu održanom 7. avgusta, Milovan Petrović iz Milićevog Sela kod Požege je ovih dana odlučio da se u potpunosti ogradi i distancira od dojučerašnjih saboraca iz redova samoproklamovanih ekologa, koje je označio kao izdajnike.

Случај Милована Петровића као потврда да су почела бекства са тонућег брода лажних еколога

Foto: Printskrin

Naime, Petrović je u video snimku koji je objavio na svom „Fejsbuk“ profilu optužio „ekološke“ pokrete i njihove rukovodioce da se već godinama, pod maskom borbe za Srbiju, suštinski bore samo za njeno propadanje, ističući da njegova organizacija „Srpski orao“, koja planira da upriliči protestni skup u Užicu, nema nikakve veze sa kvaziekološkim aktivistima.

Evidentno je da je Petrović shvatio da je u proteklom periodu imao posla sa ljudima kojima je u prvom planu isključivo sticanje lične materijalne koristi, poput lidera udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatka Kokanovića i njegovih saradnika, zbog čega je odlučio da na ovaj način izrazi revolt i razobliči njihovu navodnu „borbu“ za dobrobit Srbije i njenih građana.

Pošto razni „ekološki“ i „antilitijumski“ protesti nailaze na sve manje interesovanje građana i doživljavaju svojevrstan fijasko, ostaje da se vidi ko će, nakon Petrovića, biti sledeći koji će napustiti pseudoekološki brod koji svakim danom sve dublje i dublje tone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega