DA LI MILOVAN PETROVIĆ I ĐORĐE PEJIĆ VRŠE PRITISAK NA SRPSKE MEDIJE?

Novosti online

11. 09. 2024. u 16:54

KAKO saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, lideri opskurne kvazipatriotske organizacije „Srpski orao“ iz Užica Milovan Petrović i Đorđe Pejić duboko su pogođeni što su u proteklom periodu istraživački novinari pojedinih srpskih medija u svojim tekstovima osvetlili njihovu krajnje sumnjivu i diskutabilnu prošlost.

ДА ЛИ МИЛОВАН ПЕТРОВИЋ И ЂОРЂЕ ПЕЈИЋ ВРШЕ ПРИТИСАК НА СРПСКЕ МЕДИЈЕ?

Foto: Printscreen

S obzirom na to da su obojica skloni agresivnom i nepromišljenom ponašanju, zbog čega je, podsećamo, protiv Petrovića u prethodnom periodu podnet niz krivičnih prijava, između ostalog i za dela sa elementima nasilja, potpuno je očekivano da Petrović i Pejić nemaju razumevanja za slobodu govora i slobodno novinarstvo.

Međutim, daleko više od toga zabrinjavaju saznanja da njih dvojica planiraju da izlože pritiscima i neprijatnostima novinare koji su obelodanili negativne informacije o njima što, imajući u vidu njihovu nasilnu prošlost i karakter, ne isključuje ni fizičke napade i ugrožavanje bezbednosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega