SRAMNO - ĐILAS SE ŠALI OKO KOSOVSKE TRAGEDIJE: Lider opozicije opravdava Kurtijevo nasilje (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2024. u 17:09

DRAGAN Đilas, gostujući na opozicionoj TV u maniru na kojem bi mu pozavideli i najveći srbomrzci u Prištini, zbijao je šale na račun aktuelnog ugnjetavanja Srba u režiji Aljbina Kurtija.

СРАМНО - ЂИЛАС СЕ ШАЛИ ОКО КОСОВСКЕ ТРАГЕДИЈЕ: Лидер опозиције оправдава Куртијево насиље (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Kako razumete činjenicu da će se predsednik obratiti tek za 72 sata i ima li Beograd odgovor na ovu krizu? Upitala je voditeljka Đilasa, na šta je on rekao:

- A, ne može dok ispeče one palačinke i skuva onaj džem, održi nekoliko košarkaških treninga, ne može da stigne čovek, kad će. Pa čim to sve završi, onda će da se pozabavi time i da pošalje jednu oštru poruku koja će sigurno imati izuzetno...

A kako se osećaju Srbi sa Kosova i Metohije kada ovakav jedan odgovor čuju od vas, ima li uopšte prostora, za bilo kakvu šalu... ? Usledilo je pitanje voditeljke.

-To što danas doživljavaju čak je mislim i Škeljzen Malići rekao, da danas što doživljavaju Srbi na Kosovu su vrlo često doživljavali Albanci u vreme Slobodana Miloševića na istom Kosovu, to je na žalost takva situacija...rekao je Đilas, a kako je izgledala antisrpska histerija Dragana Đilasa i zbijanje šale na muci srpskog naroda pogledajte u videu:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU