ISLAMISTI PREKO SVOG PLAĆENIKA EDVARDA DŽOZEFA NASTAVLJAJU DA UDARAJU NA VUČIĆA... Jedinu prepreku uništenju Republike Srpske! (FOTO)

Novosti online

12. 09. 2024. u 08:41

ISLAMISTIČKA Slobodna Bosna nastavlja svoju mrziteljsku kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ovoga puta preko svog plaćenika Edvarda Džozefa, i to sve zbog Republike Srpske.

ИСЛАМИСТИ ПРЕКО СВОГ ПЛАЋЕНИКА ЕДВАРДА ЏОЗЕФА НАСТАВЉАЈУ ДА УДАРАЈУ НА ВУЧИЋА... Једину препреку уништењу Републике Српске! (ФОТО)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Naime, kako se može videti, na portalu pomenutog medija osvanuo je tekst pod nazivom "Upozorenje iz Vašingtona: Vučić je oživeo velikosrpski nacionalistički projekat, uzalud apeli na Vučića da obuzda Dodika, njihov je zajednički interes da unište Bosnu...", u kome je Edvard Džozef naveo da je "Vučić otvoreno oživeo velikosrpski nacionalistički projekat koji je Jugoslaviju odveo u rat pre tri decenije". 

Foto: Printskrin

Uzevši u obzir činjenicu da protivnici srpstva vide Vučića kao prepreku za uništenje Republike Srpske, ovakva ideologija od strane islamističke Slobodne Bosne i ne čudi.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao