OPOZICIJA OTIŠLA U PARIZ I NAPALA VUČIĆA: Vučić šuruje sa Vladimirom Putinom! (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2024. u 09:01

BORKO Stefanović, zamenik Dragana Đilasa, otišao je u Pariz kako bi iz grada u kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rado viđen gost, napao upravo Vučića, legitimno izabranog predsednika njegove zemlje.

ОПОЗИЦИЈА ОТИШЛА У ПАРИЗ И НАПАЛА ВУЧИЋА: Вучић шурује са Владимиром Путином! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Juče se zamenik Dragana Đilasa u Stranci slobode i pravde Borko Stefanović javio za N1 iz Pariza, gde je bio gost na skupu Socijalističke partije Francuske i tom prilikom poručio:

- Ja ću vas podsetiti da je Socijalistička partija Francuske, kao najjača ili druga najjača opoziciona snaga u Francuskoj, izdala saopštenje u kojem se postavljaju potpuno legitimna pitanja vezana i za nuklearni aranžman sa Srbijom i vezano za prodaju "rafala", a zbog toga kakve su veze režima Aleksandra Vučića sa Putinom, samim tim što danas vidimo i razgovaramo u senci potvrde da Vulin ide u Kazanj na samit BRIKS-a. Tako da je vrlo čudno za francuske građane koji plaćaju porez zašto se prave dogovori, zašto se podržava Vučićev režim koji pokušava da istovremeno svira na dva gudala! - rekao je Borko Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE TEK SAD U ŠOKU! Ameri otkrili: Svetski moćnici sakrili ključni doping-dokaz koji bi spasao rusko čudo od deteta!