OVO JE STVARNO STRAŠNO: Opozicija bi da stavi zabranu na kopanje litijuma dok ne dođe na vlast, pa da onda oni kopaju (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2024. u 09:56

DANIJELA Nestorović, perjanica Srbije protiv nasilja, na pres-konferenciji u Skupštini demantovala je samu sebe, po ko zna koji put.

ОВО ЈЕ СТВАРНО СТРАШНО: Опозиција би да стави забрану на копање литијума док не дође на власт, па да онда они копају (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zašto se odlučilo baš na trajnu zabranu istraživanja i iskopavanja litijuma i bora, glasilo je pitanje novinara:

-Samo trenutak, evo ja ću vas ispraviti, vi ste dobili taj tekst Predloga zakona - nigde ne piše trajna, tako da u tom smislu nismo protivnici napretka i razvoja Srbije, jednoga dana, kažem, kada institucije budu radile svoj posao, kada ovde budemo mogli da se pouzdamo u pravni poredak i zakone, e onda u tom smislu zaista nemamo ništa protiv da se istražuje i ukoliko se utvrdi da će da budu ispunjeni uslovi koji se poštuju i u Evropi, znači po evropskim standardima zaštite životne sredine, da kako da ne - svakako nismo protivnici razvoja - rekla je Nestorovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE TEK SAD U ŠOKU! Ameri otkrili: Svetski moćnici sakrili ključni doping-dokaz koji bi spasao rusko čudo od deteta!