''HRABRO SE BORIMO ZA NAŠ NAROD NA KiM'': Siniša Mali uputio punu podršku predsedniku Vučiću (FOTO)

Novosti online

13. 09. 2024. u 22:11

PRVI potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali, na svom Instagram nalogu uputio je reči podrške predsedniku Republike Srbije u borbi za opstanak srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji.

ХРАБРО СЕ БОРИМО ЗА НАШ НАРОД НА КиМ: Синиша Мали упутио пуну подршку председнику Вучићу (ФОТО)

Foto: RTS printskrin/Siniša Mali

- Puna podrška za predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji se časno i junački bori za našu zemlju i za srpski narod, i koji dostojno vodi politiku za očuvanje naših nacionalnih interesa - napisao je ministar Mali.

- Srbija nije u lakoj poziciji kada je u pitanju Kosovo i Metohija, ali hrabro se borimo za naš narod na KiM, koji je izložen stalnim pritiscima i teroru od strane prištinskih vlasti - istakao je Mali.

- Zato je danas, vise nego ikada, važno da pokažemo podršku našem predsedniku, koji je večeras izneo naše poteze i mere koje ćemo preduzeti povodom situacije na KiM - stoji u objavi ministra Malog.

- Kao što je predsednik jasno poručio, tražimo da se vratimo na sve ono što je postignuto i dostignuto tokom procesa dijaloga, a time pokazujemo da smo najodgovorniji u čitavom tom procesu - napisao je Mali.

- Naravno, nastavićemo da podržavamo i pomažemo naš narod na KiM, kako bi im olakšali svakodnevni život, u kome su izloženi konstantnim pritiscima i pretnjama - napisao je ministar Mali.

- Na našoj strani su istina, pravda, pravo, i zato hrabro i odlučno nastavljamo da se borimo za interese srpskog naroda, za mir i stabilnost, ekonomski napredak i prosperitet - zaključio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI POLUDELI: Cicipas izazvao veliki bes, ovo mu nikako neće oprostiti