''ZABORAVIO SI DA PROMENA IMENA NE MENJA BIOGRAFIJU'': Milica Nikolić odgovorila Borku Stefanoviću na napade na predsednika Vučića (FOTO)

Novosti online

13. 09. 2024. u 22:36

NARODNA poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić odgovorila je na društvenoj mreži ''Iks'' Borku Stefanoviću na njegove napade na predsednika Vučića, i podsetila na odgovornost koju je ovaj, danas opozicionar imao u vreme kada je bio vlast, a kada je u potanju stanje stvari na Kosovu i Metohiji.

ЗАБОРАВИО СИ ДА ПРОМЕНА ИМЕНА НЕ МЕЊА БИОГРАФИЈУ: Милица Николић одговорила Борку Стефановићу на нападе на председника Вучића (ФОТО)

Foto: Printskrin/sns_srbija

- Lično si ti potpisao odluke u vidu Sporazuma, 2011. god., kojim si omogućio sve ovo što Kurti danas radi - navodi se u objavi Milice Nikolić.

- Kada si promenio ime iz Borislav u Borko, zaboravio si da promena imena ne menja biografiju - stoji u objavi.

- Ako tražiš milijarde, naći ćeš ih kod Đilasa, sam se hvali. I od dece ste otimali! - Zaključuje u objavi Milica Nikolić.

Podsetimo, Borko Stefanović je danas, na društvenoj mreži ''Iks'' napisao: 

- Građani Srbije su mogli da čuju od Vučića zahteve za povratak Srba u policiju i sudstvo, održavanje izbora na severu KiM.

Problem je što je Srbe iz policije, sudstva i iz opština izbacio upravo on lično sa katastrofalnom odlukom  da Srbi napuste sve institucije i time pomogao svom partneru Kurtiju da nastavi sa ponižavanjem i izbacivanjem Srba sa KiM.

Za velike kosovske branitelje Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića daju posao u Beogradu na nameštenom tenderu vredan više od milijardu evra, a za decu na Kosovu 5.000 dinara za užinu - na šta je dobio adekvatan odgovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ŽELIM DA POVERUJEM DA SE TO DESILO: Avramović u šoku zbog Svetislava Pešića, nada se filmskom raspletu