DODIK JASNO PORUČIO: Jedinstvo srpskog naroda nepokolebljivo, neuništivo i vasionsko

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

14. 09. 2024. u 14:24

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku celom srpskom narodu, ma gde se nalazio, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, u čestitci je poručio da "ovaj praznik, koji se obeležava na Dan proboja Solunskog fronta, simbolizuje ne samo našu istrajnost i borbu za slobodu, već neraskidivu vezu za celokupan srpski narod".

ДОДИК ЈАСНО ПОРУЧИО: Јединство српског народа непоколебљиво, неуништиво и васионско

FOTO: Tanjug

- Svojim ponosnim precima dali smo zavet sabornosti, jedinstva i odlučnosti da srpski narod ostane na njihovom časnom i ponosnom putu, na putu slobode, patriotizma, istine i pravde, upravo nam jedinstvo treba, da se okupimo u globalno teškom vremenu - saopšteno je iz kabineta Milorada Dodika.

On je naglasio da je "uveren da je jedinstvo našeg naroda nepokolebljivo, neuništivo, vasionsko i u sebi ima sve što nas uči vera i što smo prenosili sa kolena na koleno".

- Neka ovaj dan bude podsetnik na zajedničke ciljeve, poštovanje i ljubav prema otadžbini. Živelo srpsko jedinstvo, sloboda i nacionalna zastava! Živeo srpski narod! - zaključio je Dodik.

U Srbiji i Republici Srpskoj će sutra 15. septembra, biti obeležen Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: DR BARJAKTAROVIĆ: Bio sam na sastanku sa Vučićem, rekao je da ga zanima samo istina o litijumu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva