NIJE ČUDO ŠTO SU ALBANCI PROGLASILI NEZAVISNOST DOK JE BIO NA VLASTI Tadić: Kosovo nije najvažnija tema,treba da se bavimo litijumom (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2024. u 11:30

PREDSEDNIK Socijaldemokratske stranke Srbije Boris Tadić smatra da Kosovo za Srbiju nije najvažnija tema i da treba da se bavimo litijumom.

НИЈЕ ЧУДО ШТО СУ АЛБАНЦИ ПРОГЛАСИЛИ НЕЗАВИСНОСТ ДОК ЈЕ БИО НА ВЛАСТИ Тадић: Косово није најважнија тема,треба да се бавимо литијумом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Kosovo je tretirano u srpskoj politici kao najvažnije i jedino ključno pitanje. I time smo ulazili i zamku da je Srbija postala zemlja jedine teme. I to je tragično, katastrofalno sa stanovišta međunarodne javnosti. Sad imamo drugu temu, to je litijum, što nas na jedan apsurdan način dovodi u jednu dobru situaciju, makar imamo još jednu međunarodnu temu - izjavio je Tadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

IBRAHIMOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Italija bruji o Zlatanovoj osveti, oterao trenera iz Milana, ovo je pravi razlog