SVAKA PTICA SVOME JATU LETI: Jevđenije Julijan Dimitrijević u „spiritualnom“ pohodu na Beč

Novosti online

17. 09. 2024. u 19:13

JEDAN od eksponiranijih učesnika tzv. antilitijumskih protesta koji su održavani u prethodnom periodu, aktivista „ekološke“ organizacije „Suvoborska greda“ Jevđenije Julijan Dimitrijević, boraviće narednih dana u Beču, gde će u svojstvu predavača uzeti učešće u izvesnim ekološkim radionicama na temu „spiritualne ekologije“.

СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ ЛЕТИ: Јевђеније Јулијан Димитријевић у „спиритуалном“ походу на Беч

Foto: Printskrin

Dimitrijević je široj javnosti odranije poznat po krajnje kontroverznim stavovima i nastupu, pre svega jer je, iako se izdaje za istinskog vernika Srpske pravoslavne crkve, pribegavao različitim performansima koji se u najmanju ruku mogu okarakterisati kao nalik paganskim. Takođe, u bogatoj plejadi njegovih idejnih veza našli su se šamani iz amazonskih prašuma, ali i izvesni indijski guru.

Primer zabludelog Dimitrijevića je, reklo bi se, sasvim dovoljan da građani Srbije uvide do koje mere su lažni ekolozi izgubili kompas, kao i sa kakvim bismo se opskurnim pojavama u ešalonima vlasti mogli suočiti ukoliko bi, nekim volšebnim sticajem okolnosti, oni i njihovi istomišljenici iz redova opozicije došli na čelo naše države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDA SCENE NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković dobio masažu usred meča (FOTO)