VUČEVIĆ NA PITANJE "NOVOSTI": U planu novi projekti i ulaganja u RS

Novosti online

26. 09. 2024. u 14:08

PREMIJER Miloš Vučević tokom posete Banjaluci najavio je nove projekte u Republici Srpskoj.

ВУЧЕВИЋ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: У плану нови пројекти и улагања у РС

Foto: Novosti

Na pitanje "Novosti" da li su u planu novi projekti i ulaganja u RS i šta njeni građani mogu da očekuju, Vučević je rekao "apsolutno da".

- Čak i u rebalansu budžeta koji je ovih dana pred poslanicima u Skupštini Srbije imamo konkretne stvari koje ćemo da radimo sa Republikom Srpskom, a šta ćemo da radimo zavisi od građana RS. Ne znam ja bolje od građana u Srpcu ili Banjaluci, Nevesinju ili Trebinju ili Zvorniku šta je potrebno. Republika Srpska, njene opštine, građani treba da kažu šta su najvažniji infrastrukturni, pa i društveni projekti za Republiku Srpsku... To je stvar dogovora dva rukovodstva, dva predsednika, dve Vlade, dve Skupštine i rekao bih istog naroda - kazao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?