Opoziciona kombinatorika Milete Slankamenca na račun interesa srpskih poljoprivrednika

Novosti online

03. 10. 2024. u 11:45

SAMOPROKLAMOVANI lider ,,Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije“ Mileta Slankamenac je po ko zna koji put dokazao da se zarad ostvarenja svojih ličnih političkih ambicija ne libi da žrtvuje interese običnih, poštenih poljoprivrednih radnika u Srbiji koji se isključivo bore za unapređenje svojih prava u društvu.

Опозициона комбинаторика Милете Сланкаменца на рачун интереса српских пољопривредника

Foto: Printskrin

Naime, u aktuelnim okolnostima istovremenog održavanja protesta manjih grupa nezadovoljnih poljoprivrednika i prosvetnih radnika u Srbiji, Slankamenac je prepoznao svoju „jedinstvenu šansu“ da se nametne kao ujedinitelj širokog fronta za nasilno rušenje vlasti u našoj zemlji. Najbolji pokazatelj ove poražavajuće istine je sada već nagomilana frustracija njegovih bliskih saradnika, koji su duboko nezadovoljni činjenicom da Slankamenac po svaku cenu insistira da se poljoprivrednici ujedine sa predstavnicima sindikata prosvetnih radnika, opravdano smatrajući da će to neminovno dovesti do razvodnjavanja zahteva poljoprivrednika, te da ovakva saradnja može biti od koristi isključivo Slankamencu i njegovim političkim mentorima iz opozicije.

Ostaje da se vidi da li će među predstavnicima poljoprivrednika preovladati razum i odgovornost prema interesima onih ljudi koje bi po definiciji trebalo da zastupaju, ili će pristati da učestvuju u jeftinim političkim igrankama i rušiteljskim planovima Milete Slankamenca koji se svakim danom sve bolje kotira kod većine lidera opozicionih partija u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti