NEMA KRAJA BESPRIZORNOSTI: Nićifor Nik Aničić nastavlja podmukli udar na Srpsku pravoslavnu crkvu

Novosti online

07. 10. 2024. u 14:50

NAKON što su sa skupa koji je pod nazivom „Okvir strategije za opstanak Srba na Kosmetu“ održan 28. septembra u beogradskom hotelu „M“ u organizaciji „Srpskog nacionalnog foruma“ (SNF), „Srpskog nacionalnog veća KiM“ i pokreta „Otadžbina“, a uz učešće više perjanica prozapadne opozicije, upućene neutemeljene i krajnje besprizorne kritike i optužbe na račun vlasti naše države i Srpske pravoslavne crkve (SPC), koje je potom demantovala Eparhija raško-prizrenska, glavni organizator i finansijer ovog skupa, predsednik opskurnog udruženja „Društvo srpskih domaćina“ Nićifor Nik Aničić nastavlja svoj obračun protiv države i crkve.

НЕМА КРАЈА БЕСПРИЗОРНОСТИ: Нићифор Ник Аничић наставља подмукли удар на Српску православну цркву

Foto: Jutjub Printskrin

Podsećamo, na pomenutom skupu su izrečene pojedine, može se slobodno reći monstruozne insinuacije, poput teze poznatog političkog preletača Momira Stojanovića o navodnim planovima vrha SPC da, po uzoru na sličan dokument koji je potpisan sa Vladom Crne Gore, sa „vlastima“ tzv. Kosova potpiše „Temeljni ugovor“, koji bi u krajnjoj instanci omogućio predaju srpskih svetinja u ruke albanskih separatista.

Nakon krajnje argumentovanog i ubedljivog demantija pomenute Stojanovićeve teze od strane Eparhije raško-prizrenske, Aničić je, skrivajući se iza SNF, sačinio saopštenje u kojem je optužio SPC za otvoreno učešće u političkim procesima i rušenje politike koja „ulaže natčovečanske napore da pomogne našem narodu na KiM“, te za davanje podrške vlastima u Beogradu da „nastave i dovrše tragediju naroda i države“.

Na taj način Aničić, poznat i kao lažni ekolog u čijem su vlasništvu rudnici u Južnoafričkoj Republici čijim je radom pričinjena nemerljiva šteta po tamošnju životnu sredinu i zdravlje ljudi, koristeći se podmuklim napadima na SPC, iz prikrajka nastavlja da vodi borbu za preuzimanje primata unutar ovdašnje prozapadne opozicije, uprkos svojoj dubokoj kompromitovanosti i poodmaklim godinama.

Pri tome, ne treba ni najmanje sumnjati da će ovakva i slična istupanja Aničićevih eksponenata, u kojima se pod maskom navodne borbe za interese srpskog naroda i crkve na KiM vrše napadi na vrh srpske države i SPC, biti obilato podržana od strane njegovih zapadnih mentora.

BONUS VIDEO: BRUKA OPOZICIJE: Poslanici većine obezbedili kvorum za sednicu o litijumu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA PREVENCIJU GOJAZNOSTI I DIJABETESA: Dečja bolnica u Novom Sadu dobila najsavremeniju Inbody vagu