MINISTAR RISTIĆ SA PODSEKRETAROM HOZEOM FERNANDEZOM: Konstruktivni razgovori o važnim temama

Novosti online

10. 10. 2024. u 18:16

MINISTAR informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić sastao se danas u Beogradu sa podsekretarom zaduženim za ekonomski rast, energetiku i životnu sredinu Sjedinjenih Američkih Država g. Hozeom Fernandezom.

МИНИСТАР РИСТИЋ СА ПОДСЕКРЕТАРОМ ХОЗЕОМ ФЕРНАНДЕЗОМ: Конструктивни разговори о важним темама

Foto: MIT

Sastanku su prisustvovali državni sekretar zadužen za oblast telekomunikacija g. Milan Dobrijević, pomoćnik ministra zadužen za informaciono društvo i informacionu bezbednost g. Nikola Bićanin, kao i posebni savetnik ministra g. Stanko Debeljaković.

U dužem i konstruktivnom razgovoru razmatrani su mehanizmi za unapređenje saradnje dveju zemalja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Obostrano je konstatovano da je dosadašnja saradnja dveju zemalja u ovoj oblasti bila uspešna, kao i da postoje dodatne mogućnosti i potrebe za njenim daljim unapređenjem.

Foto: MIT

Sagovornici su istakli zajedničku opredeljenost da nastave sa posvećenim radom i dinamikom sprovođenja učestalih aktivnosti u cilju sveukupnog unapređenja srpsko-američkih odnosa u sferi telekomunikacija.

BONUS VIDEO: Ćuta prišao Ani Brnabić da je provocira, ali usledio je munjevit potez predsednice Skupštine!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

JAT-ov avion “McDonnell Douglas DC-9” eksplodirao je tokom leta između Kopenhagena i Zagreba 26. januara 1972. i srušio se blizu sela Srpska Kamenjica, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Avion kojim su upravljali kapetan Ludvik Razdrih i kopilot Ratko Mihić raspao se na više delova i nakon nekoliko minuta slobodnog pada završio na livadi na rubu šume.

10. 10. 2024. u 13:47

Komentari (0)

VELIKA TROJKA IMALA RIVALSTVO O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Ovo je dokaza koliko su Đoković, Federer i Nadala veliki (FOTO)