GLIŠIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NA PROVOKACIJE USTAŠE BULJA! Zalepio mu usta: Ako još jednom pomeneš Vučića...

Novosti online

13. 10. 2024. u 18:36

MINISTAR za javna ulaganja Darko Glišić žestoko je odgovorio Miru Bulju, ustaši, saborskom poslaniku i gradonačelniku Sinja koji je ponovo udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ГЛИШИЋ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО НА ПРОВОКАЦИЈЕ УСТАШЕ БУЉА! Залепио му уста: Ако још једном поменеш Вучића...

Foto Tanjug

Najpre je Bulj u naletu ustašluka poručio predsedniku Vučiću da je četnik i terao ga iz Hrvatske. Naravno, on nije bio jedini, a sve je kulminiralo Vučićevoj poseti Dubrovniku gde je učestvovao na samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa. Hrvati nisu mogli da podnesu što ih je, kako su sami naveli, "Vučić pobedio na domaćem terenu".

Nakon što je predsednik Vučić odgovorio na napade i neistine iz Hrvatske u svom stilu, o čemu možete da pročitate OVDE, Bulj se sada opet oglasio.

On je ovoga puta poručio Vučiću da je njegov odgovor cinizam koji dolazi od "učesnika velikosrpske agresije"!?!

Foto: Pritnskrin/Jutjub/Večernji.hr

Miro Bulj

Sada se oglasio Darko Glišić, ministar za javna ulaganja i zapušio usta ustaši Bulju.

- Začepi svoja prljava usta govedo ustaško! Ako ti padne još jednom na pamet da pomeneš predsednika moje zemlje ima da ti zavalim šamarčinu pa da ti zvoni ta goveđa glava kroz ceo Sinj! - oštro je odgovorio Glišić.

Podsećanja radi, predsednika Vučića napada čovek koji je u fašističkom transu čak i zabranio izložbu o Srbima u Hrvatskoj.

Pa sami procenite, zna dobro predsednik Vučić zašto upozorava i podseća na ustaško ludilo, zbog čega ga često napada i srpska opozicija, koja udružena sa Hrvatima želi da ga ne birajući sredstva skloni sa vlasti kako bi se oni dočepali fotelja. A onda, možemo samo da zamislimo šta bi se desilo.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POZNATI PEVAČ UMRO NA SCENI: Koncert prekinut zbog tragedije