STRANI MEDIJI HVALE VUČIĆA: Ekonomija naše zemlje na zavidnom nivou, svi se pitaju kako nam to uspeva (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2024. u 09:01

BRITANSKA medijska grupa "TLDR News" je na svom Jutjub kanalu posvećenom aktuelnim i važnim dešavanjima iz Evrope, jednu od mnogobrojnih emisija posvetila velikom ekonomskom uspehu Srbije.

СТРАНИ МЕДИЈИ ХВАЛЕ ВУЧИЋА: Економија наше земље на завидном нивоу, сви се питају како нам то успева (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, njihov kanal ima veliki broj pretplatnika, što govori o njihovoj verodostojnosti. Velika je čast što su upravo jedna od tema zalaganje i uspesi predsednika Aleksandra Vučića i njegovog tima saradnika koji imaju jasan cilj - a to je bolje sutra za sve građane naše zemlje.

Epizoda pod nazivom "Zašto ekonomija Srbije tako dobro napreduje?" pokušava na zanimljiv način da objasni tok stvari. Kako i sam voditelj kaže, Srbija prednjači po stopi BDP-a i to daleko ispred zemalja koje važe za dosta bogatije i razvijenije, a nepobitno važna činjenica je i nedavno dobijanje kreditnog rejtinga.

Između ostalog naglašava se kako je prethodnih godina BDP u Srbiji rastao neuporedivo brže nego u drugim zemljama koje pripadaju EU.

Vredno pomena je i to što britanski stručnjaci Srbiji pripisuju i velike uspehe, jer je tokom pandemije koronavirusa, ali i početka sukoba između Rusije i Ukrajine uspela da se izbori sa svim krizama, što se ne može reći za druge zemlje.

Kao razloge uspeha Srbije navode, između ostalog, domaću potražnju i strane investicije. 

Opširnije pogledajte u videu koji sledi:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...