ŠETNJA SA EDGAROM: Zoran Radojičić u neobičnom društvu

V. N.

18. 09. 2020. u 07:18

GRADONAČELNIK Beograda Zoran Radojičić ovih dana je često u neobičnom društvu.

ШЕТЊА СА ЕДГАРОМ: Зоран Радојичић у необичном друштву

Foto: Novosti

Ne razdavaja se od Edgara, crno-belog lutka, koji je maskota Evropske nedelje mobilnosti. Edgar "šeta" i drugim gradovima Evrope, a beogradskog je napravilo Pozorište lutaka "Pinokio".


Naša prestonica pridružila se ovoj inicijativi koju podržava više od 5.000 gradova iz 50 država, a koja promoviše zdravije načine transporta - pešačenje, vožnja bicikla ili korišćenje javnog prevoza.

Radojičić i Edgar u četvrtak su pozdravili decu koja su ubacivala limenke za reciklažu u skulpturu tricikla postavljenog na Trgu republike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!