LAVROV U UTORAK U BEOGRADU: Šef ruske diplomatije sastaće se s Vučićem i posetiti Hram Svetog Save

Tanjug

13. 12. 2020. u 15:12

MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov dolazi u utorak, 15. decembra, u posetu Beogradu, gde će se sastati sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima.

ЛАВРОВ У УТОРАК У БЕОГРАДУ: Шеф руске дипломатије састаће се с Вучићем и посетити Храм Светог Саве

Sergej Lavrov i Aleksandar Vučić

Očekuje se da će se Vučić i Lavrov obratiti javnosti posle razgovora.

Šef ruske diplomatije sastaće se tokom posete i sa srpskim kolegom, ministrom Nikolom Selakovićem.

On će, tradicionalno za ruske zvaničnike, posetiti spomenik Oslobodiocima Beograda, a posetiće i hram Svetog Save i položiti venac na grob patrijarha Irineja.

Reč je o poseti koja je prvobitno bila planirana za kraj oktobra, ali je ruski ministar neposredno pre puta upućen u samoizolaciju zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom, a sve planirane posete i sastanci su odloženi, kako je tada saopštila pres-služba Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (139)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!