STEFANOVIĆ ODGOVORIO PALMI: Zalažem se za uvođenje obaveznog vojnog roka

Tanjug

28. 01. 2021. u 19:06

MINISTAR odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas u Skupštini da se zalaže za ponovno uvođenje obaveznog vojnog roka, da će o tome biti povedena ozbiljna rasprava, a veruje da će ponovo biti uvedeno služenje vojske.

СТЕФАНОВИЋ ОДГОВОРИО ПАЛМИ: Залажем се за увођење обавезног војног рока

Foto Tanjug

- Podržavam tu ideju, odluka nije doneta, videćemo sve faktore. Mada iskreno mislim da će to biti i da bi to bio korak napred za bezbednost naše zemlje - rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje poslanika JS Dragana Markovića da li će biti uveden obavezan vojni rok ili su to, kako je rekao, samo prazne priče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!