SPIRIĆ: Izgradnja stanova pokazatelj brige naše države o nama

D. Z.

12. 02. 2021. u 19:50

BLIZU 700 stanova koje smo do sada podelili u osam zgrada sagrađenih u toku protekle godine sredstvima Vlade Srbije, odnosno Kancelarije za Kosovo i Metohije ali i Skupštini grada Beograda, pokazatelj je brige naše države prema nama odnosno govori o spremnosti naše države da nam pomogne u opstanku na ovim prostorima ali i našoj odlučnosti da se borimo za opstanak i stvaramo kvalitetniji i bolji život na ovim prostorima.

СПИРИЋ: Изградња станова показатељ бриге наше државе о нама

Foto: D.Z.

-Ovim rečima Aleksandar Spirić predsednik Privremenog organa opštine Kosovka Mitrovica u izjavi Novostima komentariše zbrinjavanje mladih bračnih parova i socijalno ugroženih porodica u ovom gradu kao jedan od prioriteta koji sprovodi Privremeni organ u sradnju sa državom Srbijom ali pre svega, kako ističe zahvaljujući poršci i zalaganju predsednika Aleksandra Vučića.

-Blizu 40 stanova nedavno je podeljeno mladim bračnim parovima sa troje i više dece a naredni konkurs za 63 stana je u toku i uskoro očekujemo podelu ključeva - pojašnjava predsednik Spirić i dodaje da je sa dodelom 20 stambenih jedinica tzv Samačkog bloka u zgradi sagrađenoj sredstvima Skupštine grada Beograda zaokružen proces za dodelu oko 700 stanova od početka protekle godine do sada .

-Mislim da nema lepšeg pokazatelja oko brige o nekoj porodici od rešavanja njenog stambenog pitanja.Ali zbrinjavanje odnosno rešavanje krova nad glavom za naše porodice ovde na Kosmetu je posebno važno jer to svakako znači opstanak i ostanak na ovim prostorima i da potvrdimo onu našu izreku da “Odavde nema dalje”-podvlači predsednik Spirić naglašavajući da je u toku 2020 godine na severu Kosmeta država Srbija sagradila osam zgrada u Kosovskoj Mitrovici, pet u Leposaviću, tri u Zubinom Potoku a dve u Zvečanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak