VUČIĆ OBJAVIO: Aleksić je sve slagao oko Jovanjice, moj brat ga je pobedio na sudu

Novosti online

14. 02. 2021. u 23:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je slučaj "Jovanjica" bio pokušaj napada na njega koji je trebalo, kako je rekao, "da ide zajedno sa akcijom ove organizovane kriminalne grupe".

ВУЧИЋ ОБЈАВИО: Алексић је све слагао око Јовањице, мој брат га је победио на суду

Foto: Pink Printscreen

- Pre nekoliko dana moj brat je pobedio na sudu onog secikesu koji je pljačkao budžet, sve tastom i taštom u Trsteniku, i dobio Alekisća (Miroslava) koji treba da plati 300.000, to još nije pravosnažno već prvostepena presuda - kazao je Vučić u emisiji Hit Tvit na Pinku, dodajući da to niko nije objavio, ali da su se svi mediji bavili tim slučajem "Jovanjica".

To niko nije objavio, zato što je Aleksić sve slagao oko "Jovanjice, naglasio je Vučić i zapitao šta je to bilo u "Jovanjici".

Istakao je da je to zapravo bio pokušaj napada na njega koji je trebalo, kako je rekao, "da ide zajedno sa akcijom ove organizovane kriminalne grupe".

- Oni nisu verovali da nikakav kontakt nismo imali sa njima... Ustanovljeno je sa kim su imali kontakte i jedva čekam glavni pretres, pa će svima da postane jasno u Srbiji - naglasio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!