"DIMENZIJE ĐILASOVOG BEŠČAŠĆA SU JEZIVE": Vladimir Orlić o aferi koja potresa javnost

Novosti onlajn

27. 03. 2021. u 13:01

POVODOM informacije koju su objavile "Novosti" da Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda, raspolaže sa čak 53 aktivna računa u različitim finansijskim institucijama u 17 zemalja, na kojima je krajem oktobra prošle godine ukupno imao tačno 67.966.814,35 dolara, Vladimir Orlić je izjavio:

ДИМЕНЗИЈЕ ЂИЛАСОВОГ БЕШЧАШЋА СУ ЈЕЗИВЕ: Владимир Орлић о афери која потреса јавност

Foto Tanjug

- Ono od čega su ljudi sve vreme strepeli, sada se potvrđuje crno na belo: dimenzije Đilasovog beščašća  su zaista jezive, u svakom smislu. I kada je reč o bogatstvu koje je nagrabio od bavljenja politikom, o opljackanom narodnom novcu, ali i kada je reč o sakrivanju i zataškavanju zlodela, spremnosti na manifetluke i finansijske malverzacije, kao i spremnosti da masno laže, kukavički poriče i nariče, istovremeno glumata žrtvu kod stranaca i kabadahijski se obrušava na novinare i političke protivnike.

- Džabe mu je bežanje od poligrafa, ovde je narodu jasno baš sve i od ovoga nema pranja nikada. Đilasov obraz, politička biografija i lični dosije crnji su od najprljavijeg prozora, to je i tajkunskom "peraču" tuđih para već sada jasno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (24)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!