VUČIĆ OTVARA DEO OBILAZNICE OKO BEOGRADA: Istovremeno izgrađena dva tunela na deonici od 7,7 km

Tanjug

28. 04. 2021. u 16:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić otvoriće sutra Sektor 4 obilaznice oko Beograda od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo.

ВУЧИЋ ОТВАРА ДЕО ОБИЛАЗНИЦЕ ОКО БЕОГРАДА: Истовремено изграђена два тунела на деоници од 7,7 км

Foto: Printscreen

Otvaranje je predviđeno u 12.00 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Sektor 4 obuhvatio je radove na izgradnji leve trake auto-puta od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača u dužini od 7,7 kilometara. Istovremeno su izgrađeni tuneli Lipak i Železnik i tri mosta.

Završena je kompletna izgradnja petlje Orlovača sa pristupnim rampama i petlje Petlovo Brdo sa po dve odvojene kolovozne trake od Metroa do petlje Orlovača - uključujući i most iznad starog kružnog puta od Rakovice do Železnika.

Postavljeni su i zidovi za zaštitu od buke u dužini većoj od pola kilometra.

Otvaranjem Sektora 4 vožnja od Batajnice do Orlovače ubuduće bi trebalo da traje svega dvadesetak minuta.

Preostaje da se završi gradnja druge trake auto-puta od Orlovače do tunela Straževica i da se završi izgradnja obe trake auto-puta od Straževice do Bubanj Potoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (5)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!