TREBALO BI POČETI OD MEDIJA: Predsednik DSS o izbornim uslovima

V.N.

16. 05. 2021. u 22:39

PREDSEDNIK Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da će na prvom sledećem sastanku radne grupe o izbornim uslovima predložiti da se krene od poboljšanja medijskog predstavljanja jer, kako kaže, sa tim može da se krene odmah i brzo da se popravi.

ТРЕБАЛО БИ ПОЧЕТИ ОД МЕДИЈА: Председник ДСС о изборним условима

Foto Tanjug

- Imamo, sa druge strane, tehničke uslove, koji se odnose na prikupljanje potpisa, zapisnike sa biračkih mesta, odnosno da ne bude krađe. Za te tehničke stvari imamo vremena do izbora da ih promenimo - rekao je Jovanović.

Radnu grupu je, inače, pre nekoliko dana formirao predsednik parlamenta Ivica Dačić, posle prvog sastanka o izbornim uslovima bez posredovanja stranaca.

Jovanović je naveo da je na tom sastanku atmosfera bila vrlo korektna i da bi se građani začudili koliko su neki političari koji se, kaže, vezuju za pojam "radikalne i glasne opozicije" bili "pitomi i mirni".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!