U JAGODINI NAPADNUTI AKTIVISTI SNS: Nije nam prvi put da nam se dešavaju ovakve stvari

U JAGODINI NAPADNUTI AKTIVISTI SNS: "Nije nam prvi put da nam se dešavaju ovakve stvari"

DANAS 08.12.2023. godine oko 12,30 časova u centru sela Ribara, aktivisti Srpske napredne stranke koji su lepili plakate sa pozivom za dolazak u nedelju 10.12.2023. godine na veliki miting izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, gde će građanima Jagodine lično da se obrati i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, najbrutalnije su izvređani, prećeno im je i pokušano je da jednog aktivistu pregaze autom.

08. 12. 2023. u 17:22

NISAM OPOZICIJA ZDRAVOM RAZUMU: Macura za Juronjuz Srbija o odluci da bude kandidatkinja na listi SNS

"NISAM OPOZICIJA ZDRAVOM RAZUMU": Macura za Juronjuz Srbija o odluci da bude kandidatkinja na listi SNS

PREDSEDNICA Inicijative Mame su zakon Tatjana Macura kaže da je pristala da bude kandidatkinja na listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane jer nikada nije bila opozicija zdravom razumu i dobrim rešenjima, što je, kako kaže, prepoznala u SNS. Ona je u emisiji Direktno sa Minjom Miletić rekla da je imala pozive i od opozicionih lista, ali nije htela da otkrije o kome se radi.

07. 12. 2023. u 22:39

POSETE TAČIJU SAMO UZ DOZVOLU: Posle pokušaja da utiču na svedoke, sud utvrdio mere pod kojim lideri tzv. OVK mogu primati posetioce

POSETE TAČIJU SAMO UZ DOZVOLU: Posle pokušaja da utiču na svedoke, sud utvrdio mere pod kojim lideri tzv. OVK mogu primati posetioce

NEKADAŠNjE lidere tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašima Tačija, Redžepa Seljimija i Kadrija Veseljija moći će da posete samo branioci, ombdusman, predstavnici Međunarodnog komiteta Crvenog krsta, dok će svim ostalim biti potrebna posebna dozvola sekretara suda, kako bi se ocenili svi relevantni pravni, praktični i bezbednosni faktori. Trojici optuženih u posetu može da dolazi samo po jedna osoba, osim kad je reč o bračnom drugu i deci.

07. 12. 2023. u 18:35