VAŽNO ZA BEOGRAĐANE: Izmene u prevozu zbog manifestacije "Pešačka subota"

Tanjug

22. 07. 2021. u 20:07

MANIFESTACIJA "Pešačka subota" biće održana 24. jula u beogradskim ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva, zbog čega će režim rada pojedinih linija javnog gradskog prevoza biti izmenjen.

ВАЖНО ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Измене у превозу због манифестације Пешачка субота

Foto: Tanjug

Tokom manifestacije, koja će trajati od 10 do 13 sati, trolejbuska linija 29 saobraćaće od perifernih terminusa do Trga Slavija i nositi oznaku 29L.

Autobuska linija 31 će u oba smera saobraćati ulicama Studentski trg, Vase Čarapića, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovno, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se dodaje, autobuska linija 22A se ukida.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraćaće delimično izmenjenom trasom.

U smeru prema Dorćolu saobraćaće ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike i dalje redovno, a u smeru prema gradu ulicama Francuska, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Trg Nikole Pašića i dalje redovno i koristiti stajalište "Trg republike" koje u redovnom režimu koriste linije 28 i 41.

Autobusi sa linije 27 će, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom - Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike, terminus "Trg republike".

Kako se dodaje, minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike i dalje redovnom trasom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!