BRUTALNA TUČA U GROCKOJ: Petorica mladića pretukla čoveka u kafiću, potezali i pištolje

Novosti online

30. 01. 2022. u 07:30

STRAVUČNA tuča i pucnjava dogodila se juče u jednom kafiću u beogradskoj opštini Grocka.

БРУТАЛНА ТУЧА У ГРОЦКОЈ: Петорица младића претукла човека у кафићу, потезали и пиштоље

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Naime, dva mladića su ušla u manji kafić i odmah prišli muškarcu srednjih godina koji je sedeo za stolom i počeli da ga udaraju. Tuči su se odmah pridružila još trojica koja su očigledno u objekat ušla ranije, prenosi "Blic".

Mladići su sve vreme tukli čoveka pesnicama a zatim i predmetima koji su im se našli pod ruku. Neko je i zapucao.

U jednom trenutku, dvojica su držali napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi. Iako je bio sav krvav, čovek je nakon udarca ustao i pokušao da pobegne napolje od svojih napadača.

Oni su ga sprečili, nastavivši da ga tuku pesnicama, dok je jedan od njih ponovo podigao stolicu i pripremio se za udarac.

Tokom incidenta u kafiću nije bilo nikog osim ove grupe muškaraca, a razlog tuče nije poznat.

(Blic)

BONUS VIDEO - PONOVO SE OBRUŠILO BRDO KOD BRODAREVA: Blokiran granični prelaz ka Crnoj Gori

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!