BORBA sa divljim deponijama u prestonici ne prestaje. Iako bitku podjednako vode Grad i opštine, konačno rešenje da se stane na put nesavesnim građanima koji odlažu velike količine smeća širom grada i dalje se ne nazire.

Komentari (4)

mika

09.02.2022. 09:35

To je zato sto niko nije odgovoran ni za kaznjavanje a ni za otklanjanje divljih deponija,samo se prica i obecava,reka Drina oko Loznice je zatrpana deponijama,nadlezni su se hvalisali po medijima da ce biti uklonjene i naravno nista,sve je vise smeca oko Loznice i Drine!

Andrej

09.02.2022. 09:38

Nesposobna vlast je kriva. Kako bi organozovali odbranu drzave od okupatora ako je ne mogu odbraniti od smeca. Srbija je najprljavija zemlja Evrope, lider.

ana

10.02.2022. 03:15

Nije vlast kriva sto je narod prljav i ima ruzne navike. Gde su sada svi ti lazni ekolozi da uce ljude kako se odaze djubre ako mnogi nesavesni gradjani to ne znaju. Ako pojedinac nema svest da ce svojom akcijom zaprljati zivotnu sredinu i ugroziti biljne zivotinjske vrste i vodotokove i samim tim ljude pa cak i svoju decu onda smo u velikom problemu. Zasto sam ja kriva sto ti bacas djubre??? Treba kao u Singapuru ili Nemackoj novcane kazne.