NOVI KONTEJNERI NA ČUKARICI I ZVEZDARI: Stare đubrijere zamenjene novim

J.D.

06. 04. 2022. u 15:28

JKP „Gradska čistoća” nastavlja akciju zamene starih i dotrajalih kontejnera na teritoriji beogradskih opština.

НОВИ КОНТЕЈНЕРИ НА ЧУКАРИЦИ И ЗВЕЗДАРИ: Старе ђубријере замењене новим

Foto: JKP "Univerzal"

Na opštinama Čukarica i Zvezdara danas je ukupno 109 starih kontejnera, zapremine 1,1 kubik, zamenjeno potpuno novim i funkcionalnim, koji će doprineti poboljšanju komunalne usluge odlaganja otpada i pozitivno uticati na izgled beogradskih ulica.


Na Čukarici su zamenjena 33 kontejnera na više lokacija, dok je na Zvezdari više ulica dobilo ukupno 76 novih kontejnera. 

U Beogradu ima oko 30 hiljada sudova za odlaganje komunalnog otpada na deset opština, koje su u nadležnosti Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća”. 

Zamena starih i dotrajalih sudova za odlaganje komunalnog otpada obavlja se redovno, jer je cilj „Gradskih čistoća” da grad bude čistiji, uredniji, ali i da se stanjem kontejnera ne narušava estetika ulica. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)