BESPLATNI PROGRAMI ZA ĐAKE: Radionice volonerskog servisa "Zvezdara" tokom letnjeg raspusta

B.B.

11. 07. 2023. u 13:22

U ŽELjI da osnovcima i srednjoškolcima, koji letnji raspust provode u Beogradu, pomogne da letnje dane iskoriste na najbolji način, Volonterski servis Zvezdare organizuje nekoliko ciklusa jednodnevnih edukativnih i kreativnih programa u prostorijama Bulevar kralja Aleksandra 395.

БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЂАКЕ: Радионице волонерског сервиса Звездара током летњег распуста

Foto: Opština Zvezdara

Grupe će moći da učestvuje u tri edukativno-kreativne radionice. Predviđeno je da u grupama bude do 12 polaznika koji treba da se prijave putem meila na adresu: volonterski.servis@zvezdara.org.rs. Grupe se formiraju do popune predviđenog broja. U meilu obavezno treba navesti: za koji dan se kandidat prijavljuje, ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon.

Radionice su planirane 19. i 20. jula, od 10 do 14 časova. Među programima su - "Zagrizi zdravo", "Naše slobodno vreme", radioničarka Radmila Urošević, časovi origama,

Pored učenja i zabave, predviđeno je da mladi u Volonterskom servisu Zvezdara dan provedu u druženju i međusobnom upoznavanju. Za poslednju sedmicu u julu Volonterski servis Zvezdare će blagovremeno objaviti novi raspored radionica u okviru programa "Raspust u Volonterskom servisu".

Sve radionice su besplatne a neophodan materijal je obezbedila opština Zvezdara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Njbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)