ZAUVEK SA NAMA: Osvanuo emotivni mural u znak sećanja na Mašu Artiko, devojčicu koja je ujedinila Srbiju

Novosti onlajn

16. 09. 2023. u 20:54

U OSNOVNOJ školi "Milovan Đ. Milićević" danas je na dan rođendana male Maše Artiko otkriven mural u znak sećanja na nju.

ЗАУВЕК СА НАМА: Освануо емотивни мурал у знак сећања на Машу Артико, девојчицу која је ујединила Србију

FOTO: Novosti

Maša Artiko (14), mala balerina i glumica, preminula je prošle godine nakon višegodišnje borbe sa zloćudnim tumorom.

Mašina borba trajala je od 2018. godine kada joj je dijagnostikovan tumor bubrega sa metastazama, a u maju 2022. godine mala heroina ponovo je pala u postelju nakon što joj se bolest po treći put vratila.    

FOTO: Novosti

                    

U prisustvu porodice, prijatelja i Mašinih drugara iz odeljenja pušteni su baloni u nebo, dok mural ostaje kao sećanje na nju.

Crveni balon u obliku srca kao znak večne ljubavi, pustili su zajedno sa Mašinom sestrom i kolege glumci iz serije "Urgentni centar", Dragana Mićalović i Marko Janjić.

BONUS VIDEO: NE ZNA SE KOLIKO JE LjUDI NASMEJAO: Radivoje Lola Đukić napustio nas je na današnji dan 1995. godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak