PRIJAVE DO 13. OKTOBRA: Besplatni programi za decu opštine Stari grad

B.B.

08. 10. 2023. u 20:25

POD sloganom "Stari grad misli na tebe", centralna gradska opština organizuje peti ciklus besplatnih programa za decu i roditelje, koji mogu da se prijave do 13. oktobra.

ПРИЈАВЕ ДО 13. ОКТОБРА: Бесплатни програми за децу општине Стари град

Foto: Opština Stari grad

Program je do sada pohađalo više od 3.600 mališana, koji su učestvovali u više od 40 različitih sportskih, edukativnih i kreativnih programa. U ponudi su brojne edukativne i kreativne radionice, škole jezika i različiti sportski i programi za trudnice i mame sa bebama. Kompletan spisak može se naći na sajtu opštine.

Pravo na učešće u besplatnim programima imaju roditelji i deca sa teritorije opštine, kao i mališani koji idu u vrtić ili ili školu na teritoriji Starog grada. Za sve besplatne programe decu mogu prijaviti samo roditelji i to u Uslužnom centru opštine, uz Starogradsku karticu.

Ukoliko dete nema prebivalište na teritoriji opštine, prilikom prijave neophodno je dostaviti na uvid đačku knjižicu ili potvrdu da pohađa predškolsku ustanovu koja se nalazi na Starom gradu. Za decu, čija je adresa stanovanja na teritoriji opšptine, potrebno je doneti njegovu zdravstvenu ili đačku knjižicu de na uvid.

Prijave se obavljaju se u Uslužnom centru (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice), radnim danima od 8 do 20 časova , kao i vikendom od 10 do 14 sati. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj Uslužnog centra 0800 077775 ili na internet stranici opštine www.starigrad.org.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!