ANA (20) NESTALA U BEOGRADU TOKOM POLA NOĆI: Porodica zabrinuta - Ima bebu kod kuće, nikada je ne bi ostavila samu

Novosti online

20. 10. 2023. u 22:35

ANA Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći i tada joj se gubi svaki trag.

АНА (20) НЕСТАЛА У БЕОГРАДУ ТОКОМ ПОЛА НОЋИ: Породица забринута - Има бебу код куће, никада је не би оставила саму

Foto: Printskrin/Instagram

Kako je njena sestra od ujaka objasnila u razgovoru za "Blic", Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac.

Sagovornica je objasnila da se ovo nikada ranije nije dešavalo i da Ana kod kuće ima malu bebu koju nikada ne bi ostavila samu.

Foto: Printskrin/Instagram

- Jako nam je sve ovo čudno, ima malu bebu za koju je vezana. Ona ju je sama podigla, baš nam je čudno da ju je tek tako ostavila i otišla - nastavila je.

Kako kaže, Anin telefon je od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98.

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima