VOĆE I POVRĆE NAJSKUPLJE U BEOGRADU: Evo kolike su cene na pijacama prestonice, a kolike u drugim gradovima
BEOGRAĐANI najskuplje plaćaju voće i povrće na pijacama, pokazuje analiza koju je objavio republički Zavod za statistiku za treću nedelju oktobra.

FOTO: Privatna arhiva
Tako je kilogram krompira koštao do 150 dinara, dok se na pijacama u Novom Sadu, Vranju i Novom Pazaru mogao se kupiti za 100 dinara. Na zaječarskim i niškim pijacama krompir je koštao 80 dinara.
Crni luk se u Beogradu, Valjevu i Novom Sadu mogao naći za 100 dinara po kilogramu, u Kraljevu i Užicu je išao i do 120, dok se na zaječarskoj i niškoj pijaci mogao kupiti po ceni do 90 dinara.
Najniža cena pasulja zabeležena je u Kragujevcu, Leskovcu i Nišu - do 300 dinara, dok je cena na beogradskim i novosadskim pijaca veća od 400 dinara.
Jabuke su prodavane po ceni od 120 dinara na beogradskim i šabačkim pijacama, dok je cena ovog proizvoda u Užicu, Kraljevu i Vranju iznosila 80 dinara za kilogram.

ZELENSKI BESAN: Evo šta je rekao o ruskoj delegaciji u Istanbulu
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski stigao je danas u tursku prestonicu, Ankaru, na sastanak sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, dok se u Istanbulu očekuje da ruski i ukrajinski zvaničnici odvojeno počnu mirovne pregovore.
15. 05. 2025. u 11:55

AMERIČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Rusiju će na pregovorima u Istanbulu predstavljati ova dva zvaničnika
VISOKI bivši zvaničnik Kremlja, koji je želeo da ostane anoniman zbog osetljivosti teme, rekao je da će Rusiju na predstojećim pregovorima u Istanbulu predstavljati ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i savetnik predsednika za spoljnu politiku, Jurij Ušakov, objavio je list Vašington post.
14. 05. 2025. u 09:19

PREMEŠTENI BATINI POSMRTNI OSTACI: Nije više u Aleji - ostvarila mu se velika želja, evo GDE sada počiva
VELIMIR Bata Živojinović bio je jedan od najvećih glumaca na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Mnogi su ga poštovali i van Srbije. Dobitnik je brojnih priznanja, mnogim mladim glumcima je bio uzor.
15. 05. 2025. u 12:10
Komentari (0)