ISPIRANJE VODOVODNE MREŽE: Povremeni prekidi i umanjen pritisak tokom nedelje imaće žitelji Voždovca i Zvezdare

A. Z. K.

20. 11. 2023. u 21:47

U OPŠTINAMA Zvezdara i Voždovac ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" ispiraće vodovodnu mrežu od ponedeljka do subote.

ИСПИРАЊЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ: Повремени прекиди и умањен притисак током недеље имаће житељи Вождовца и Звездаре

S.B.

Pojedini potrošači mogu očekivati povremene prekide u snabdevanju ili umanjen pritisak u periodu od 22 do 6 časova.

Kako su najavili u ovom preduzeću, u ponedeljak suve česme mogu da očekuju građani u Ustaničkoj ulici i delu opštine Voždovac u bloku između ulica Gospodara Vučića, Vojislava Ilića, auto-puta od Vojislava Ilića do Autokomande.

- U sredu će ekipe raditi u reonu između Peke Pavlovića, Zaplanjske i Braće Jerković, a probleme mogu imati i građani u jednom delu Dušanovca i Braće Jerković. U četvrtak problem sa vodosnabdevanjem mogu osetiti žitelji jednog dela Dušanovca. U noći zmeđu petka i subote radovi su planirani na Banjici - saopštili su u ovom preduzeću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)