BEOGRAĐANI, DAJTE KRV: Evo gde narednih dana možete dati dragocenu tečnost

S.V.

08. 12. 2023. u 20:00

INSTITUT za transfuziju krvi poziva sve punoletne građane da daju krv, što mogu učiniti svakog radnog dana od 7 do 19 časova i subotom od 8 do 15 sati.

БЕОГРАЂАНИ,  ДАЈТЕ КРВ: Ево где наредних дана можете дати драгоцену течност

Foto: V. Ć.

Brojne akcije će biti organizovane i na terenu. U ponedeljak, 11. decembra, od 9 do 13 časova krv se može dati u Centru za kulturu u Sopotu, a od 10 do 14 sati na Učiteljskom fakultetu na Starom gradu. U utorak od 10 do 14 časova tranfsuziološki autobus će se nalaziti ispred Starog Merkatora.

Pozivaju se punoletni građani da u sredu, 13. decembra, daju krv u transfuziološkom autobusu, koji će se nalaziti od 10 do 14 sati ispred Opštine Zvezdara, dok se u četvrtak,  od 9 do 14 časova akciji pridružuje i Dom kulture Barajevo.

U petak, svoju humanost moći će da pokažu studenti, jer će ekipa Instituta biti u Studentskom domu „4. april” na Voždovcu od 11 do 15 časova, a transfuziološki autobus u istom vremenskom periodu biće ispred Doma zdravlja u Požeškoj na Čukarici.

Građanima će biti omogućeno da daju krv i tokom narednog vikenda, 16. i 17. decembra, i to u subotu od 9 do 13 časova u „Point centru” u Kaluđerici i u nedelju od 13 do 17 sati ispred „Ada mola” na Čukarici. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo