NOVIH 200 AUTOSEDIŠTA: Opština Mladenovac nastavlja sa projektom koji doprinosi bezbednosti u saobraćaju

B.B.

05. 02. 2024. u 14:20

RODITELjIMA novorođenih beba u Mladenovcu, opština je obezbedila još 200 autosedišta u okviru projekta "Autosedište za svako dete".

НОВИХ 200 АУТОСЕДИШТА: Општина Младеновац наставља са пројектом који доприноси безбедности у саобраћају

Foto: Opština Mladenovac

Član Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima opštine Stefan Ivanović, je podsetio da je projekat pokrenut 2016. godine i da je do sada podeljeno blizu 4.000 autosedišta.

- Istraživanja Saobraćajnog fakulteta pokazuju da je 2015. godine upotreba autosedišta za decu do tri godine bila oko 44 odsto, dok danas prelazi 95 odsto - rekao je Ivanović. - Ponosni smo, što smo ovom podršku roditeljima dali doprinos povećanju upotrebe autosedišta.

On je apelovao na roditelje da obavezno, bez obzira na dužinu putovanja, decu prevoze u autosedištu jer je to najsigurniji način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo