SREĐENO IGRALIŠTE NA KOPITAREVOJ GRADINI: Mališani dobili nov mobilijar za igru

S.V.

22. 02. 2024. u 18:00

MALIŠANI sa Starog grada dobili su uređeni kutak na Kopitarevoj gradini, gde su radnici "Zelenila" završili radove na rekonstrukciji zelenih površina i igrališta za decu, te su postavili novi mobilijar ispred vrtića "Mrvica".

СРЕЂЕНО ИГРАЛИШТЕ НА КОПИТАРЕВОЈ ГРАДИНИ: Малишани добили нов мобилијар за игру

I.Marinković

-Obnovljeno je 436 kvadrata, a mališani su dobili potpuno novo igralište sa savremenim mobilijarom i bezbednom podlogom za igru - rekao je Radoslav Marjanović, predsednik GO Stari grad.

On je istakao da zgrada obdaništa "Mrvica", obližnje spomen kuće muzej Jovana Cvijića i biblioteka Jovan Jovanović Zmaj, kao i pijaca Skadarlija, zajedno sa istoimenim skverom i parkićem pripadaju zaštićenoj prostorno kulturno-istorijskoj celini Kopitareva gradina, o kojoj brine Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

- Po završetku radova, naši najmlađi, ali sugrađani svih generacija, dobili su jedan novi, savremeni park, opremljen po najvišim standardima, koji predstavlja pravi kutak za igru, druženje i odmor - rekao je Marjanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis