POLICIJA UŠLA U TRAG DOJAVAMA O BOMBI: Poznato ko je slao pretnje školama i aerodromu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

01. 03. 2024. u 19:30

PRIPADNICI Uprave za tehniku MUP-a i Policijska uprava Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu - Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, identifikovali su i pronašli 12-godišnjeg dečaka koji je mejlom slao pretnje eksplozivnim napravama na adrese više osnovnih i srednjih škola u Srbiji, kao i Aerodromu "Nikola Tesla", saznaje Tanjug.

ПОЛИЦИЈА УШЛА У ТРАГ ДОЈАВАМА О БОМБИ: Познато ко је слао претње школама и аеродрому

Foto M. Anđela

Ranije danas primljene su dojave o postavljenim bombama u jednoj  osnovnoj školi u Rakovici, kao i u dva aviona na Aerodromu "Nikola Tesla".

Kompanije Air Montenegro i Wizz Air sinoć su saopštile da su piloti na njihovim letovima dobili dojave o postavljenim bombama, zbog čega su svi putnici i članovi posade evakuisani.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za saobraćaj oko 22.30, nakon što je privremeno bio zatvoren zbog dojava o bombi za koje se ispostavilo da su bile lažne.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!