UREDILI 29 PARKIĆA ZA DECU: Opština Lazarevac brine o najmlađima

B.B.

12. 03. 2024. u 10:42

OSNOVCI u Arapovcu su, pored škole, dobili i parkić "Dečija oaza" gde će moći da predahnu na odmaru i igraju posle časova.

УРЕДИЛИ 29 ПАРКИЋА ЗА ДЕЦУ: Општина Лазаревац брине о најмлађима

Foto: Opština Lazarevac

Ovo je već  29. parkić koji je u poslednje tri godine otvoren na teritoriji  opštine Lazarevac, a planira se da u narednom periodu bude izgrađeno još sedam dečijih igrališta.

Parkić je sa učenicima isturenog odeljenja OŠ "Slobodan Penezić Krcun" u Arapovcu otvorio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. 

Stević podsetio je da je na ovom školskom objektu već zamenjena stolarije, a u planu je uređenje prilaza školi, kao i sređivanje unutrašnjeg prostora tokom letnjeg raspusta.

 - U ovom delu naše opštine izvode se radovi na rekostrukciji matične škole u Junkovcu, ali i  na asfaltiranju putne infrastrukture - istako je Stević. - Izgradili smo vodovodnu mrežu u Arapovcu i Mirosaljcima i dobili smo čvrsto uverenje da će ovaj deo opštine biti prikačen na mrežu koja prolazi kroz teritoriju opštine Barajevo”.  Otvaranje novih dečijih igrališta u narednom periodu će  dodatno obogatiti životnu sredinu Lazarevca, pružajući još više mogućnosti za aktivnosti i igru za sve mališane.

Foto: Opština Lazarevac

Stević sa đacima u Arapovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)