SAOBRAĆAJNI KOLAPS U PRESTONICI: U ovim delovima grada su najveće gužve, ako možete zaobiđite ih (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

12. 03. 2024. u 09:02

NAJVEĆE gužve u Beogradu ovoga jutra su na mostovima, a pre svega na Pančevačkom mostu.

САОБРАЋАЈНИ КОЛАПС У ПРЕСТОНИЦИ: У овим деловима града су највеће гужве, ако можете заобиђите их (ФОТО)

Foto: Printskrin

Kolona vozila formirana je u smeru ga gradu, a automobili mile. Gužve ima i na Gazeli, u oba smera. Na Plavom mostu je kolona u smeru ka gradu.

Gužve ima i na auto-putu u smeru ka Novom Sadu, a kilometarska kolona je na deonici kod isključenja za Konjarnik, piše Kurir.

AMSS: Ponegde vlažni kolovozi, na planinama još ima poledice

Saobraćaj u Srbiji danas će se obavljati po mestimično vlažnim kolovozima, uz smanjenu vidljivost i maglu u Vojvodini, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Usled promenljivog vremena veća je opasnost od odrona, najviše dolinom Ibra, između Kraljeva i Raške, u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i na đerdapskoj magistrali.

Na putevima u planinskim predelima ima poledice.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja. Kamioni na prelazu Batrovci čekaju oko 10 sati.

BONUS VIDEO: NOVOSTI NA SNIMANjU AMERIČKOG FILMA: Radnja filma se dešava u austrijskom zamku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)