VRAČAR BEZ NEPLIVAČA: Opština Vračar nastavlja sa obukom predškolaca

B.B.

04. 04. 2024. u 15:53

SA željom da podstakne pravilan razvoj dece od najranijeg uzrasta i promoviše zdrave stilove života opština Vračar i ove godine sprovodi projekat "Vračar bez neplivača".

ВРАЧАР БЕЗ НЕПЛИВАЧА: Општина Врачар наставља са обуком предшколаца

Foto: opština Vračar

Tim povodom, član Veća zadužen za sport Željko Nikčević uručio je svim predškolcima PU "Vračar" plivačku opremu. U društvu svojih drugara, na zabavan način, mališani će uz pomoć kvalifikovanih trenera u okviru besplatne školice plivanja savladati sve plivačke veštine. Takođe, deci je obezbeđen i prevoz od vrtića do Sportskog centra "Mirko Sandić".

Foto: opština Vračar

Tekst potpisa: Podela plivačke opreme mališanima

- Plivanje nije samo rekreacijom ili sportskom aktivnošću, već i ključni element u razvoju dečijih fizičkih i mentalnih sposobnosti, koji ima pozitivan uticaj na razvoj motorike, koordinacije i samopouzdanja kod dece - rekao je Nikčević. - Želimo da podstaknemo sve apsekte razvoja dece od najranijeg uzrasta i zato nastavljamo da realizacijom ovog projekta. Izuzetno je važno da deca upravo u ovom uzrastu steknu sportske navike, razvijaju ljubav prema sportu, timski duh i uče se fer pleju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)