SVAKA PRIGRADSKA OPŠTINA DOBIĆE SVOJ USLUŽNI CENTAR Šapić: Građani će imati sve službe na jednom mestu (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

30. 05. 2024. u 12:39

PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas Uslužni centar opštine Palilula u Borči.

СВАКА ПРИГРАДСКА ОПШТИНА ДОБИЋЕ СВОЈ УСЛУЖНИ ЦЕНТАР Шапић: Грађани ће имати све службе на једном месту (ФОТО)

Foto: Grad Beograd

Dobar deo službi u Uslužnom centru već je krenuo sa radom. Naš zadatak je da omogućimo da se još neke gradske i republičke službe ovde usele, kako bi olakšali ljudima sa ove strane Dunava da mogu upravo ovde da ostvare sve svoje potrebe koje se tiču administracije, da ne moraju da idu do centra grada. Odlična je stvar što je i Pošta otvorila jedno odeljene. Ovakav princip treba da primenimo u svim delovima grada, naročito u opštinama koje su poput Palilule prostrane i koje pokrivaju i rubne i centralne delove grada. Na ovaj način ćemo omogući ljudima što kvalitetniju i bolju uslugu na jednom mestu – istakao je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, tokom obilaska Uslužnog centra opštine Palilula u Borči.

Foto: Grad Beograd

- Gradski objekat pored Uslužnog centra sada koristi i MUP, kada se oni presele u drugi objekat koji se trenutno sređuje za njih, iskoristićemo ovu zgradu za ili predškolsku ustanovu, vrtić ili neki dispanzer. Pokušaćemo na sve moguće načine da olakšamo svakodnevni život građana. Ovakvi Uslužni centri su nam neophodni i Grad će u cilju njihovog ostvarivanja pomoći i finansijski i logistički, naravno u saradnji sa opštinama, jer su nam potrebne informacije sa terena kako bismo mogli da reagujemo na kvalitetan način - dodao je Šapić.

Foto: Grad Beograd

Istakao je da se nada da će Uslužni centar biti mesto u kome će građani imati sve službe, i opštinske i gradske i republičke, na jednom mestu.

Foto: Grad Beograd

- Naš zadatak će biti da iskontaktiramo, kako sve gradske, tako i republičke službe za kojima građani imaju potrebu, da bismo ih okupili ovde na jednom mestu – rekao je Šapić.

Foto: Grad Beograd

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI - NAJZGODNIJA REPREZENTACIJA EURO 2024! Evo ko je najseksi fudbaler, ali i kako izgleda Top 10 te liste! (FOTO)